Λεύκανση

Η λεύκανση των δοντιών είναι μία πολύ αποτελεσματική και απλή διαδικασία, κατά την οποία “ανοίγει” το χρώμα των φυσικών σας δοντιών, χωρίς να αφαιρείται κανένα τμήμα της επιφάνειας του δοντιού. Η τεχνική της λεύκανσης που γίνεται στο οδοντιατρείο μας, πραγματοποιείται με τη βοήθεια της τεχνολογίας Led και διαρκεί περίπου μία ώρα.

Η θεραπεία στο σπίτι, γίνεται με την εφαρμογή του λευκαντικού στους ειδικούς νάρθηκες λεύκανσης κατα τη διάρκεια της νύχτας και διαρκεί περίπου μία εβδομάδα (αναλόγως το επιθμητό αποτέλεσμα).

Λευκανση Δοντιων

Η λευκανση δοντιων είναι μια επαναστατική μέθοδος που μας προσφέρει η αισθητικη οδοντιατρικη και έρχεται να πραγματοποιήσει το όνειρό μας για λευκά δόντια και ένα όμορφο χαμόγελο.

Με ποια τεχνική γίνεται η λευκανση δοντιων;

Στο ιατρείο μας ακολουθούμε ένα τριπλό πρωτόκολλο λεύκανσης δοντιών. Πρώτα γίνεται η λεύκανση στο ιατρείο με το σύστημα ΖΟΟΜ! σε μία επίσκεψη. Την ίδια μέρα δίνουμε στους ασθενείς μας τα μεσελάκια και το λευκαντικό υλικό για το σπίτι. Η λεύκανση στο σπίτι διαρκεί συνήθως επτά με δέκα μέρες.

Αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία της λεύκανσης, δίνουμε στους ασθενείς μας επί πλέον υλικό λεύκανσης, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιοούν με τα μασελάκια μία φορά κάθε έξι μήνες. Το υλικό είναι αρκετό για συντήρηση της λεύκανσης μέχρι δύο χρόνια. Με αυτό το πρωτόκολλο έχουμε άριστα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και το λευκό χρώμα των δοντιών διατηρείται σε βάθος χρόνου.

Λεύκανση δοντιών με το σύστημα ΖΟΟΜ!

Η λευκανση δοντιων με το σύστημα είναι μια επιστημονικά δοκιμασμένη και ακίνδυνη μέθοδος, με την οποία μπορούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσουμε φωτεινά, λευκα δοντια.

Η λευκαντική ουσία απελευθερώνει οξυγόνο, το οποίο εξουδετερώνει τις χρωστικές ουσίες, χωρίς να δημιουργεί φθορές στα δόντια. Την δράση του οξυγόνου έρχεται να ενισχύσει μια ειδική λάμπα, η οποία στέλνει φως με συγκεκριμένη συχνότητα.

Είναι μια πολύ πιο συντηρητική και ήπια μέθοδος, απ’ ότι η λευκανση δοντιων με laser (που έχει πολύ σκληρότερη ακτινοβολία) και μέσα σε λιγότερο από μια ώρα μπορούμε να δούμε ήδη θεαματικά αποτελέσματα. Όμορφα, λευκα δοντια και ένα φωτεινό χαμόγελο δεν είναι βέβαια προνόμιο αποκλειστικά και μόνο των γυναικών. Όλο και περισσότεροι άνδρες αποκτούν με τη λεύκανση δοντιών ένα λαμπερό χαμόγελο. Επίσης μπορούμε με τη λευκανση δοντιων να διορθώσουμε μια δυσχρωμία ακόμα και σε ένα μεμονωμένο δόντι. Η τεχνική της εσωτερικής λεύκανσης εφαρμόζεται σε απονευρωμένα δόντια που έχουν κιτρινήσει λόγω της ενδοδοντικής θεραπείας.

Λεύκανση δοντιών στο σπίτι με μασελάκια.

Για ακόμη πιο εντυπωσιακά και πιο μόνιμα αποτελέσματα, συνδυάζουμε τη λευκανση δοντιων με τo σύστημα Zoom με τη λεύκανση δοντιών στο σπιτι με ειδικά μασελάκια.

Η λεύκανση με τα μασελάκια στο σπίτι αρχίζει την επόμενη ημέρα μετά τη λεύκανση στο ιατρείο. Μετά το βραδινό βούρτσισμα των δοντιών βάζει κανείς το λευκαντικό υλικό μέσα στα μασελάκι και τα φοράει στον ύπνο ή όσο θα υποδείξει ο ιατρός. Δεν επιτρέπεται να τρώει ή να πίνει κανείς τίποτα όσο φοράει τα μασελάκια με το λευκαντικό, ούτε να καπνίζει. Μπορεί να πίνει μόνο νερό με το καλαμάκι. Όταν τελειώσει ο χρόνος που πρέπει να φοράει κανείς τα μασελάκια, τα βγάζει και πλένει τα δόντια του. Με την οδοντόβουρτσα πλένονται στο εσωτερικό της επιφάνειάς τους τα μασελάκια και σκουπίζονται με ένα χαρτί. Τα καθαρά μασελάκια μπαίνουν στην πλαστική τους θηκούλα χωρίς να πατηθούν ή στραβώσουν και φυλάγονται εκεί μέχρι την επόμενη εφαρμογή.

Τί να προσέχετε και τί να αποφεύγετε από την πρώτη μέρα μέχρι το τέλος της θεραπείας στο σπίτι.

Με τις σύγχρονες τεχνικές λεύκανσης μπορείτε να απολαμβάνετε ένα όμορφο, λαμπερό χαμόγελο! Μέχρι τότε ακολουθήστε κάποιες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε πιο γρήγορα το αποτέλεσμα της λεύκανσης που επιθυμείτε:

Αμέσως μετά τη λεύκανση στο ιατρείο αποφύγετε κρύες τροφές και παγωμένα ποτά, επειδή ενδέχεται να είναι τα δόντια σας ευαίσθητα στο κρύο μέχρι το βράδυΒουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα. Χρησιμοποιείτε οδοντόβουρτσα soft και λευκαντική οδοντόκρεμα για όσο διάστημα κάνετε τη λεύκανση.

Να πίνετε αρκετό νερό ενδιάμεσα για να μένει το σάλιο σας πάντα διαυγές. Ελαττώστε όσο το δυνατόν το κάπνισμα, επιτρέπεται το πολύ 5 τσιγάρα την ημέρα. Αποφύγετε την κατανάλωση σκληρού αλκοόλ. Προτιμάτε ποτά με ουδέτερο χρώμα, π.χ. λευκό κρασί αντί κόκκινο. Αποφεύγετε τροφή με έντονο χρώμα , όπως πατζάρια, κεράσια, φράουλες, ρόδι, χόρτα, μαύρη σοκολάτα. Αποφύγετε ιδιαίτερα ξινές τροφές και υγρά, όπως λεμόνια, πορτοκάλια, χυμούς, ξύδι, μπαλσάμικο, κ.λ.π. Πίνετε τους χυμούς φρούτων πάντα με το καλαμάκι και μετά πίνετε νερό. Μην πίνετε μαύρο ή πράσινο τσάι για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία λεύκανσης. Μην πίνετε ελληνικό καφέ. Επιτρέπεται καφές με γάλα, κατά προτίμηση freddo με καλαμάκι. Μην μασάτε τσίχλες με γεύση από όξινα φρούτα, γιατί θα αυξηθεί η ευαισθησία των δοντιών σας. Μην κάνετε μπουκώματα με αντισηπτικά διαλείμματα που περιέχουν χρωστικές και οινόπνευμα. Αν έχετε ευαισθησία σήμερα το απόγευμα πάρτε κάποιο παυσίπονο (Ponstan/Brufen)

Κράτα το

Κράτα το