Βιογραφικό

Ο  Χειρουργός Οδοντίατρος ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973,συγκεκριμένα στο ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ όπου και μεγάλωσε, ενώ και οι δυο του γονείς έχουν καταγωγή από την ΗΠΕΙΡΟ,περιοχή ΤΣΟΥΜΕΡΚΩΝ.
Αποφοίτησε από το Α' ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ το 1990.
Από το 1990-1992 παρακολούθησε και εργάστηκε σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο μιας και η οικογένεια του ασχολήθηκε με την τέχνη αυτή.
Στη συνέχεια φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησε το 1997 ,με βαθμό "ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ".
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σαν στρατεύσιμος κελευστής του πολεμικού ναυτικού από το Νοέμβριο του 1997 έως τον Αύγουστο του 1999. Εκεί ήταν και το ξεκίνημα της σταδιοδρομίας του σαν οδοντίατρος στο Ν.Ν.Σ(Ναύσταθμος Σαλαμίνας). Το επόμενο διάστημα υπηρέτησε  στη διεύθυνση υγειονομικού σαν  ελεγκτής οδοντίατρος, όπου επίσης η εμπειρία που συνελέγη ήταν όχι απλά σημαντική αλλά ανεκτίμητη.
Από το Νοέμβριο του 1998 ασκεί την οδοντιατρική καθώς διατηρεί το ιδιωτικό του οδοντιατρείο στην Πετρούπολη με συνεχή συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες γύρω από την επιστήμη του.
Το 2010,με το προγράμμα ΕΣΠΑ 2007-2013,ενίσχυσε το ιατρείο του με νέες συσκευές για οδοντιατρική θεραπεία ,τεχνολογίας αιχμής(όπως συσκευή Laser μαλακών ιστών Biolase και η συσκευή χειρουργικής τοποθέτησης εμφυτευμάτων της WH).
Κύρια χαρακτηριστικά του ειναι το πάθος του για εξέλιξη πάνω σε ένα σταθερό πλαίσιο γνώσης της επιστήμης του.
Στο οδοντιατρείο πραγματοποιείται όλο το φάσμα της οδοντιατρικής πράξης.Η προσέγγιση και η σοβαρότητα της αντιμετώπισης ειναι η ίδια από τις ηλικίες των μικρότερων ασθενών μας,των 4,5 ετών μέχρι και των ηλικιωμένων με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.
Το ιατρείο μας λειτουργεί πάντα με εξειδικευμένο βοηθό (προσωπικό) απαραίτητο για την διασφάλιση σωστής απολύμανσης-αποστείρωσης,ταχύτητας και τελειότητας των οδοντιατρικών πράξεων.

Συνεχής εκπαίδευση
Η συνεχής εκπαίδευση αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του. Ενδεικτικά έχει παρακολουθήσει και εξεταστεί επιτυχώς στα παρακάτω σεμινάρια:

 • 1996      1ο Διεθνές Συνέδριο Οστεοενσωματούμενων Οδοντικών και Γναθοπροσωπικών Εμφυτευμάτων-Βιουλικών.
 • 1997     Β´ ενημερωτικό σεμινάριο Περιο-Προσθετικής:Βιολογικές,Μηχανικές και αισθητικές απαιτήσεις Προσθετικής αποκατάστασης του περίοδο τόκου ασθενή.
 • 1999     Ημερίδα:Η λεύκανση σαν συντηρητική αισθητική τεχνική "Σημασία στη Λεπτομέρεια"
 • 2004     Συμπόσιο με Θέμα: «Ακτινοπροστασία &Μεθοδολογία ακτινογραφικής εξέτασης» Ελληνική Εταιρία Οδοντικής & Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας και την Ελληνική Εταιρία Ακτινοπροστασίας.
 • 2004     Διαπανεπιστημιακή Διημερίδα Ενδοδοντίας: « Η επίδραση της σύγχρονης τεχνολογίας στην Ενδοδοντία».
 • 2004    Δραστηριότητες του Στοματολογικού Τμήματος της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου «Α Συγγρός»
 • 2005    Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες της Εταιρείας Οδοντοστοματικής Έρευνας με Θέμα: Εμφυτευματολογία Ι & Εμφυτευματολογία ΙΙ.
 • 2006    Επιστημονική Ημερίδα: «Το τέλος της Ορθοδοντικής θεραπείας.Προβλήματα μη σχετιζόμενα με την ορθοδοντική»
 • 2008    Διημερίδα: Κλινική Οδοντιατρική – Τεχνολογία.
 • 2009    2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοδοντολογίας με Θέμα: «Εξέλιξη της Περιοδοντολογίας και εισαγωγή των νέων τεχνικών στην κλινική πράξη».
 • 2009    «29ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό συνέδριο».
 • 2016    Επιστημονική Ημερίδα με Θέμα: «ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ LASERS- ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ».

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το